Mooie oma LissaA (58) verwennen

Mooie oma LissaA (58) uit Den Haag (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: LissaA
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Plaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met LissaA
Ik ben ondeugender dan je denkt! Ik lijk misschien een keurige vrouw op middelbare leeftijd en dat ben ik ook wel. Maar niet altijd, haha. Op sommige momenten komt er een hele andere dame te voorschijn. Wil je die eens zien? Dat kan hoor, neem maar contact met me op. Oh ja, man weet er van hoor!
Titasolo (51)
Ik denk dat je het wel naar je zin zal hebben als je mij in je bed tegen kwam. Weet zeker dat we het heel fijn gaan hebben en ik je de nacht van je leven zal bezorgen als je van lekker lang vrijen houd.
★★★★☆
Edith (69)
Gezelligheid en fijn kletsen is oke, maar ik zal eerlijk zijn, dat is niet het belangrijkste waar ik voor kom. Je snapt wel wat ik wel wil toch? Laten we afspreken met als einddoel fijn vrijen met elkaar.
★★★★★
Mblond (41)
Hooggehakte geile dame is net weer vrij en single. Ik vind het heerlijk om weer alleen te zijn maar ik mis de sex nu al. Ik zoek een man die sex zonder de lasten zoekt, lekker vrijen en daarna zelf weten
★★★★★
Taboebreker (51)
Bij gebrek aan beter neem ik regelmatig mijn dildo ter hand en verwen me daar maar mee. Het zou fijn zijn als er een man in mijn leven was waarmee ik heerlijk kon vrijen en mijn speeltjes in de la kon laten
★★★★★