Rijpe oma Fayja (69) zoekt man

Rijpe oma Fayja (69) uit Wijchen (Gelderland) zoekt man

  1. Naam: Fayja
  2. Leeftijd: 69 Jaar
  3. Plaats: Wijchen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Fayja
Pensioen kwam er aan en wat ben ik in een gat gevallen. Natuurlijk was het lekker om niets meer te moeten maar ik moest zeker wel landen om eerlijk in te zijn. En nu ben ik eruit, ik vermaak mij weer maar het mag wel wat spannender.
Jalike (63)
Ik mag dan wel een beertje ouder zijn, dat wil niet zeggen dat ik geen zin meer heb in een stevig robbertje vrijen. Mijn behoefte daarin is groot en zoek een man die mij kan bijhouden.
★★★★☆
Jaims (40)
Nog altijd heb ik last van mijn pestverleden. ik weet niet waarom ik gepest werd, maar het was zo. Ik zal er nu niet te ver op in gaan, voor nu zoek ik een man die eerlijk en lief voor me is, met respect met
★★★★★
Gerria (48)
Volgens de bladen zijn er veel mannen die opgewonden worden van vrijen met vrouwen die wat ouder zijn. Ik weet niet of ik al oud genoeg ben, maar ik stel me in ieder geval beschikbaar voor een jonge,
★★★★★
Prissillake (44)
Mijn poesje heeft een goede beurt nodig, alleen krijg ik dit veel te weinig, nadeel van single zijn. Waar ik en mijn poesje lust naar hebben is standje 69, daarna vrijen op zijn hondjes.
★★★★★