Mooie tiener Haira (22) wil man

Mooie tiener Haira (22) uit Veendam (Groningen) wil man

  1. Naam: Haira
  2. Leeftijd: 22 Jaar
  3. Plaats: Veendam
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Haira
Een eenmalig contact is niet wat ik zoek, een man die voor me wil gaan en serieus op zoek is naar een relatie wel. Wil een lieve, leuke, man leren kennen, mooi, aantrekkelijk en super romantisch, de man die voor me gemaakt is.
Ramooni (40)
Iemand die jong, wild, onstuimig en heel sexy is, dat is waar ik naar op zoek ben en hoop die man dan ook snel te leren kennen. Wil met jou vrijen en de aandacht te krijgen die ik in mijn relatie te kort
★★★★☆
Jalike (63)
Ik mag dan wel een beertje ouder zijn, dat wil niet zeggen dat ik geen zin meer heb in een stevig robbertje vrijen. Mijn behoefte daarin is groot en zoek een man die mij kan bijhouden.
★★★★★
LotteK (45)
romantiek is bij mij het sleutelwoord.ik hou van vrijen op een kleed voor het haarvuur in de winter en vrijen onder de sterrenhemel in de zomer, om daarna heerlijk in elkaars armen in slaap te vallen.
★★★★★
Nieuwe_pose (55)
Vroeger was ik heel beschaamd en verlegen. Mijn man heeft daar verandering in gebracht. Nu sta ik graag voor de lens voor hem. Alleen wind het hem niet meer op. Misschien vind jij het wel leuk foto's
★★★★☆