Sexy dame angelica (49) daten

Sexy dame angelica (49) uit Maasdriel (Gelderland) daten

  1. Naam: angelica
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Plaats: Maasdriel
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met angelica
In ware liefde geloof ik echt niet meer of misschien dat jij me overtuigt met iets heel bijzonders dan kan ik mijn mening bijstellen. Maar voor nu houd ik het op een leuke tijd samen en daar mag uiteindelijk iets meer uit voort komen!
Mokki (42)
Laat het ons geheimpje zijn want mijn man denkt dat ik het brave huismoedertje ben. Dat ben ik echt niet. Ik heb hem al gezegd dat ik sm wel wil maar dan steigert hij. Laat ons er niet te veel woorden aan
★★★★☆
Comeonn (46)
Getrouwd, moeder van 2 kids en amper tijd voor mezelf om te ontspannen. Man is vaak weg, ik sta er vooral alleen voor. Zoek daarom een vluggertje met een man die net zo ondeugend is als ik.
★★★★☆
PatriciaP (52)
Hallo, ik ben Patricia. Ik ben een trotse moeder en ik hou mij voornamelijk bezig met het huishouden. Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Deze manier om iemand te leren kennen sprak me enorm aan.
★★★★☆
Melissa (49)
Ik ben een spontane, lieve, zorgzame en humoristische vrouw en moeder die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik zoek een maatje om alles mee te delen, die mij af en toe met beide benen op de grond zet,
★★★★★