Lekkere tiener Lentha (18) neuken

Lekkere tiener Lentha (18) uit Leeuwarden (Friesland) neuken

  1. Naam: Lentha
  2. Leeftijd: 18 Jaar
  3. Plaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Lentha
Mijn ex was de eerste die met mij de liefde bedreef, fijn vond ik het niet en daarna is het me altijd tegengevallen. Hoor veel andere verhalen, hoe heerlijk het wel niet is en zou graag een ervaren persoon willen leren kennen om te kijken of ik het daarmee wel lekker vind.
Mirandezorgt (55)
Mijn kinderen zijn mijn lust en mijn leven, schrik niet, ik heb er 6. Alle 6 staan ze al op eigen benen en hebben hun eigen huisje en leven. Ik noem mijzelf een moederkloek, alleen wil ik mij ook anders
★★★★★
Nomnom (40)
Als een single moeder met een fulltime baan heb ik niet veel tijd om spannende contacten te zoeken. Romantisch en lief maar ook zeer heet zo wil ik mezelf wel omschrijven.
★★★★★
JufAnn (66)
Hoi! Tof dat je eens komt koekeloeren op mijn profiel. Ik ben Ann, ben werkzaam als lerares in het middelbaar onderwijs en ik ben moeder van twee prachtige zonen die ondertussen al volwassen zijn.
★★★★☆
Jhanna (47)
He jij daar, ja jij, die dit nu leest. Nieuwsgierig naar mij? Ik ben Johanna uit Oss. Ik werk op een advocatenkantoor. Ik ben single, moeder van een dochter en vind dat ik al veel te lang alleen ben.
★★★★☆