Gratis meid Henneke (27) wil man

Gratis meid Henneke (27) uit Utrecht (Utrecht) wil man

  1. Naam: Henneke
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Henneke
Een lieve vriend met een luisterend oor en een warm hart, ik hoop dat die op mijn pad gaat komen. Helaas heb ik nog nooit een vriendje gehad en dat komt omdat ik te druk was met mijn studie. Mijn hart staat nu open voor een vriendschap met een dikke plus. Als ik mijzelf moet omschrijven kan ik zeggen, leuk, aardig, sociaal en vriendelijk.
PaulaH (46)
Ben moeder en heb daarnaast een eigen bedrijfje aan huis. Ik ben pas gescheiden maar ben in dit huis blijven wonen vanwege mijn eigen zaak. Ik woon in een mooi huis met garage die is omgebouwd voor
★★★★☆
Seksverslaafdjez (40)
Aan 1 pik in mijn leven heb ik niet genoeg. Ik heb er meerdere nodig en soms zelfs tegelijk. Mijn moeder zegt, dat is geboren ben met een witte lever. Mijn psycholoog noemt het seksverslaving. Ik doe
★★★★★
Jhanna (47)
He jij daar, ja jij, die dit nu leest. Nieuwsgierig naar mij? Ik ben Johanna uit Oss. Ik werk op een advocatenkantoor. Ik ben single, moeder van een dochter en vind dat ik al veel te lang alleen ben.
★★★★☆
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★☆