Geile oma Addi (54) verwennen

Geile oma Addi (54) uit Eindhoven (Noord-Brabant) verwennen

  1. Naam: Addi
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Plaats: Eindhoven
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Addi
Kunnen we een avondje lol maken? Mijn man gaat een tijdje weg voor zijn werk, hij had me niet gelukkiger kunnen maken! Hij denkt dat ik hondstrouw ben en dat ben ik ook, totdat hij uit beeld is, haha. En dat is hij straks, dus zullen we dan?
KirstenEenzaam (47)
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een
★★★★★
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★★
Jhanna (47)
He jij daar, ja jij, die dit nu leest. Nieuwsgierig naar mij? Ik ben Johanna uit Oss. Ik werk op een advocatenkantoor. Ik ben single, moeder van een dochter en vind dat ik al veel te lang alleen ben.
★★★★★
Laralolo (45)
Ben een alleenstaande moeder, heb een eigen bedrijf en ik werk hard voor alles wat ik bereikt heb. Ik weet wat ik wil in de toekomst en daarin past een man. Ik hoop dat ik hier iemand kan vinden wiens
★★★★★