Lieve oma Felissiee (57) wil man

Lieve oma Felissiee (57) uit Weert (Limburg) wil man

  1. Naam: Felissiee
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Plaats: Weert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Felissiee
In mijn huwelijk ben ik niet gelukkig. Ik denk dat het door de overgang komt, want sinds die tijd ben ik heel onrustig. Ik voel me hier niet meer op mijn plaats, ik word er gek van. Mijn man weet het niet, ik wil hem geen verdriet doen, het is zijn schuld niet. Maar ik kan hem niet aan me verdragen. Nu dacht ik dat het misschien beter zou worden als ik een affaire zou hebben. Weer een beetje spanning in mijn leven, lekker stiekem doen, Misschien werk het.
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★☆
Geenmannen (40)
*GEEN MANNEN* Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kids en ben op zoek naar een vrouw om lekker mee te relaxen.
★★★★☆
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★★
Rosalienda (46)
Wetende dat het voor mij moeilijk zou worden want ik ben natuurlijk niet moeders mooiste. Maar er wordt ook altijd gezegd op ieder potje past een dekseltje. Dus dekseltje waar ben je?
★★★★★