Hete meid Wandie (28) zoekt knul

Hete meid Wandie (28) uit IJsselstein (Utrecht) zoekt knul

  1. Naam: Wandie
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: IJsselstein
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Wandie
Hoe belangrijk is uiterlijk voor jou? Voor mij is het wel belangrijk. En dan bedoel ik niet dat je knap moet zijn, want da t is dan weer niet belangrijk voor me. Maar je moet wel jezelf verzorgen. Schoon, sportschool, dat soort dingen. Dan zullen wij het goed met elkaar kunnen vinden!
Doesja (41)
Wanneer gaan we de bloemetjes buiten zetten? Ik bloed een beetje dood hier. We zijn een poosje geleden hier naartoe verhuisd voor mijn man. Hij kon hier werken en hij wilde dat heel graag en zoals
★★★★★
Justinee (48)
Hallo, ik ben een alleenstaande moeder die op zoek is naar gezelligheid, ik heb een zoontje die ik om het weekend zie, woon op mezelf en heb een leuke baan.
★★★★☆
Caitlyn (48)
Leuke, grappige, zelfstandig werkende moeder..kom uit het mooie Ommen. Als jij niet zo gek ver weg woont lijkt het mij leuk jou beter te mogen leren kennen wie weet wat er dan verder uit voort mag
★★★★☆
Quirine (50)
Ik ben jarenlang huismoeder geweest en ik vind het nu eens tijd worden dat iemand mij ziet zoals ik ben. En mij niet ziet als de vrouw die de hele dag met een sop doek rond loopt.
★★★★☆