Rijpe cougar Kosy (43) wil jongen

Rijpe cougar Kosy (43) uit Leeuwarden (Friesland) wil jongen

  1. Naam: Kosy
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Plaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Kosy
Kom je eens met me afspreken? Ik zoek een lieverd om af en toe wat leuks mee te gaan doen. Ik ben zelf een heel zachtaardig type, probeer het iedereen naar de zin te maken en ben altijd aan het redderen. Oh ja, ik zit wel in een relatie, maar dat kan me dan weer wat minder schelen.
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★☆
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★★
Moonen (42)
Mijn man is vaak op reis voor zijn werk en dan zit ik moederziel alleen tussen de vier muren. Ik zoek voor deze periode een man die met mij fijne seks wil. Orale seks hou ik van en dat is eigenlijk het enige
★★★★★
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★★