Wulpse dame hoelehoep (50) verwennen

Wulpse dame hoelehoep (50) uit Veenendaal (Utrecht) verwennen

  1. Naam: hoelehoep
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Plaats: Veenendaal
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met hoelehoep
Hallo….Ik ben Tessa een vrolijke spontane vrouw die nu al veel te lang single is!Druk met werken, de kinderen je kent het wel..Het lijkt me erg leuk iemand tegen te komen die dezelfde interesses heeft als ik. Ik zoek niet direct een vaste relatie, eerder een regelmatig contact om gewoon wat leuks mee te doen en daarna zien we wel verder..Ik knap af op mannen die aan niks anders dan hun lul denken, geen respect tonen en liegen! Ik ben erg makkelijk in de omgang, heb een goed gevoel voor humor en neem niet alles zo heel serieus.
Mokki (42)
Laat het ons geheimpje zijn want mijn man denkt dat ik het brave huismoedertje ben. Dat ben ik echt niet. Ik heb hem al gezegd dat ik sm wel wil maar dan steigert hij. Laat ons er niet te veel woorden aan
★★★★★
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★☆
NellieVdb (75)
Wat zal ik hier neerpennen? Gewoon de waarheid. Ik ben Nellie, ik ben een oudere dame. Ik volg avondschool om zo meer bekend te raken met computers en ondertussen kan ik ze al heel goed gebruiken.
★★★★☆
Zaaraa (54)
Zo riep mijn moeder mij eerder altijd terwijl het gewoon Zara is. Maar goed daarom ben ik niet hier natuurlijk. Praten over het verleden is altijd leuk maar een fijn maatje in de toekomst toch veel
★★★★★