Rijpe cougar Valorossa (42) contacteren

Rijpe cougar Valorossa (42) uit Twenterand (Overijssel) contacteren

  1. Naam: Valorossa
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Plaats: Twenterand
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Valorossa
Mijn vriendje is een heel stuk jonger als ik en is eigenlijk alleen maar bij mij vanwege mijn geld. Dat geeft verder niet want het is een leuke toyboy. Toch wil ik tussen door graag eens in contact komen met iemand van mijn eigen leeftijd. Wie weet kunnen we een hele leuke tijd hebben samen.
Mokki (42)
Laat het ons geheimpje zijn want mijn man denkt dat ik het brave huismoedertje ben. Dat ben ik echt niet. Ik heb hem al gezegd dat ik sm wel wil maar dan steigert hij. Laat ons er niet te veel woorden aan
★★★★★
AnnaDonna (42)
Ben een alleenstaande moeder die het goed voor elkaar heeft. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap naar pretparken, concerten en ik doe ook graag een terrasje. Zoek een leuke date.
★★★★★
Selinneke (41)
Schrik niet, ik ben op zoek naar een vent die ervoor wil zorgen dat ik nog moeder ga worden. De leeftijd begint te tellen, vandaar dat ik er grote haast mee heb.
★★★★☆
Magda (49)
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes
★★★★☆