Lekkere vrouw Lettemet (46) wil jongen

Lekkere vrouw Lettemet (46) uit Almere (Flevoland) wil jongen

  1. Naam: Lettemet
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Lettemet
Het lijkt mij echt heel spannend eens een trio te doen. Met twee mannen. Dus ik ben op zoek naar een man die het doet met mannen en vrouwen. Ik probeer mijn eigen man nog over te halen en anders zoek ik zelf wel twee mannen. Ben jij de eerste?
PaulaH (46)
Ben moeder en heb daarnaast een eigen bedrijfje aan huis. Ik ben pas gescheiden maar ben in dit huis blijven wonen vanwege mijn eigen zaak. Ik woon in een mooi huis met garage die is omgebouwd voor
★★★★★
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★★
Caitlyn (48)
Leuke, grappige, zelfstandig werkende moeder..kom uit het mooie Ommen. Als jij niet zo gek ver weg woont lijkt het mij leuk jou beter te mogen leren kennen wie weet wat er dan verder uit voort mag
★★★★☆
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★★