Gratis dame Yanikie (50) wil jongen

Gratis dame Yanikie (50) uit Zwolle (Overijssel) wil jongen

  1. Naam: Yanikie
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Plaats: Zwolle
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Yanikie
De man die ik zoek staat stevig in zijn schoenen, weet wat hij wil en heeft een lief karakter. Zo zit ik ook een beetje in elkaar en denk dat we veel overeenkomsten en het leven tegemoet kunnen gaan met elkaar.
Caitlyn (48)
Leuke, grappige, zelfstandig werkende moeder..kom uit het mooie Ommen. Als jij niet zo gek ver weg woont lijkt het mij leuk jou beter te mogen leren kennen wie weet wat er dan verder uit voort mag
★★★★★
Anoushka (45)
Naar jou ben ik op zoek! (hoop ik althans) Ik zal iets over mezelf vertellen, ik heet Anoushka, ik woon in groningen, ben gescheiden en ben nu een alleenstaande moeder en al veel te lang alleen!!
★★★★☆
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★★
Renee (46)
Leuke sexy moeder wilt wel weer eens op date met een gezellige man. Het is voor mij al heel lang geleden dat ik dit gedaan heb dus ik vind het wel heel spannend. Na de scheiding mag het nu wel weer een keer
★★★★★