Sexy milf Jaqlijnie (31) wil man

Sexy milf Jaqlijnie (31) uit Amsterdam (Noord-Holland) wil man

  1. Naam: Jaqlijnie
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Jaqlijnie
Ik ben een heel sociale vrouw en doe veel voor de medemens die het minder heeft. Mijn vriend vind dat maar niets en denkt alleen aan zichzelf. Een man die net zo als ik in elkaar steekt wil ik graag eens ontmoeten.
JufAnn (66)
Hoi! Tof dat je eens komt koekeloeren op mijn profiel. Ik ben Ann, ben werkzaam als lerares in het middelbaar onderwijs en ik ben moeder van twee prachtige zonen die ondertussen al volwassen zijn.
★★★★☆
AnneliesBrown (52)
Kinderen heb ik helaas niet, moeder natuur was mij niet gunstig gezind. Mijn ex heeft mij daarom verlaten, hij kon een leven zonder kinderen niet aan. Wil je mij hebben, dan zal je het moeten accepteren
★★★★★
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★☆
Yuana (59)
Al jaren ben ik getrouwd en al jaren voel ik me moederziel alleen. Waarom we dan niet uit elkaar gaan, zou je dan zeggen. Ja, dat vraag ik me ook wel eens af. Maar voor nu heb ik gewoon een lieve man nodig,
★★★★★