Eenzame cougar Betsykletsie (39) zoekt sex

Eenzame cougar Betsykletsie (39) uit Harlingen (Friesland) zoekt sex

  1. Naam: Betsykletsie
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Plaats: Harlingen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Betsykletsie
Wat ik zoek is zo cliché zou zeggen eerst een elkaar leren kennen, gezellig kletsen, kijken of het klikt. Om daarna eens op verder onderzoek uit te gaan of wij iets leuks zouden kunnen ondernemen.Dingen die ik leuk vindt om te doen zijn gezellig terrasje pakken, hapje eten & drinken, wandelen, bioscoopje pakken ect.
Symille (67)
Al een tijdje gebeuren er nare dingen in mijn leven, mijn moeder in het ziekenhuis, mijn dochter in scheiding en ga zo maar door. Ik ben inmiddels enkele jaren alleenstaand en zou het heel tof vinden
★★★★☆
Anoushka (45)
Naar jou ben ik op zoek! (hoop ik althans) Ik zal iets over mezelf vertellen, ik heet Anoushka, ik woon in groningen, ben gescheiden en ben nu een alleenstaande moeder en al veel te lang alleen!!
★★★★☆
Suhany (46)
Misschien niet moeders mooiste maar dat hoeft voor mij ook niet. Zolang ik tevreden ben met mijn evenbeeld dat is toch het belangrijkste.
★★★★★
Wildgirl (45)
Volgens mijn vriendinnen ben ik een wilde meid en volgens mijn moeder hield ik er vroeger al van om me te verkleden. Combineer deze twee dingen met elkaar en bedenk dan wat voor spannends we daar mee
★★★★☆