Eenzame milf Jelotte (29) zoekt knul

Eenzame milf Jelotte (29) uit Beekdaelen (Limburg) zoekt knul

  1. Naam: Jelotte
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Plaats: Beekdaelen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Jelotte
Als je voor me gaat, ga je ook echt voor me. Dus geen andere vrouwen, daar ben ik echt allergisch voor. Een trio is altijd over te praten, daar doe ik niet moeilijk over. Maar niet stiekem met een ander rotzooien. Dus, ben je klaar voor een relatie met het mooiste meisje hier? Laat dan een berichtje achter!
PatriciaP (52)
Hallo, ik ben Patricia. Ik ben een trotse moeder en ik hou mij voornamelijk bezig met het huishouden. Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Deze manier om iemand te leren kennen sprak me enorm aan.
★★★★★
KirstenEenzaam (47)
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een
★★★★★
KyarahSnaler (66)
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf
★★★★★
AnnaDonna (42)
Ben een alleenstaande moeder die het goed voor elkaar heeft. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap naar pretparken, concerten en ik doe ook graag een terrasje. Zoek een leuke date.
★★★★★