Lieve cougar Ss_askia (41) verwennen

Lieve cougar Ss_askia (41) uit Nijmegen (Gelderland) verwennen

  1. Naam: Ss_askia
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Nijmegen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Ss_askia
Een jonge getalenteerde dame is opzoek naar een man met even veel talent! En wat voor talenten dat dan zijn? Goed kunnen koken, wassen en strijken?! Nee natuurlijk niet haha, ik ben gewoon opzoek naar iemand die mij lekker kan neuken! Ik ben wel een beetje verlegen maar misschien kan jij mij over mijn verlegenheid heen brengen?
Verveel_mij (45)
Mijn man is agent en dus druk. Ik ben huis moeder en verveel me vaak. Mijn man heeft er mee ingestemd dat ik contact leg met andere om zo mijn verveling tegen te gaan. Heb jij zin in een verzetje? Dan kunnen
★★★★☆
KyarahSnaler (66)
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf
★★★★★
Zuipschuit (53)
Ik ben een werkende moeder van 2 kids en zou het leuk vinden om in contact te komen met een man die goed in het leven staat en diegene als het klikt rustig aan beter te leren kennen.
★★★★★
Rosalienda (46)
Wetende dat het voor mij moeilijk zou worden want ik ben natuurlijk niet moeders mooiste. Maar er wordt ook altijd gezegd op ieder potje past een dekseltje. Dus dekseltje waar ben je?
★★★★☆