Geile oma Elstarry (58) zoekt knul

Geile oma Elstarry (58) uit Krimpenerwaard (Zuid-Holland) zoekt knul

  1. Naam: Elstarry
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Plaats: Krimpenerwaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Elstarry
In mijn relatie heb ik de nodige stormen meegemaakt maar helemaal goed is het nooit gekomen. Wil daarom eens met een andere man kijken hoe het is om een avondje of een weekendje mee op te trekken, wie weet kunnen we veel voor elkaar beteken.
Quirine (50)
Ik ben jarenlang huismoeder geweest en ik vind het nu eens tijd worden dat iemand mij ziet zoals ik ben. En mij niet ziet als de vrouw die de hele dag met een sop doek rond loopt.
★★★★☆
Yuana (59)
Al jaren ben ik getrouwd en al jaren voel ik me moederziel alleen. Waarom we dan niet uit elkaar gaan, zou je dan zeggen. Ja, dat vraag ik me ook wel eens af. Maar voor nu heb ik gewoon een lieve man nodig,
★★★★☆
Kijona (59)
Ben niet moeders mooiste maar ik ben tevreden met wie ik ben dat is voor mij het aller belangrijkste eigenlijk. Maar ook al heb ik een relatie ik mis wel iets om eerlijk in te zijn.
★★★★★
Libele (56)
Ik ben een zelfstandige dame, moeder van twee en ik heb een eigen zaak. Ik hou van reizen, ontdekken, en cultuur. Ik vind het heel leuk om mensen te leren kennen. Ik heb een groot hart voor dieren. Dat
★★★★☆