Hete meid Annexx (23) verwennen

Hete meid Annexx (23) uit Tilburg (Noord-Brabant) verwennen

  1. Naam: Annexx
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Plaats: Tilburg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Annexx
Ik ben een jonge vlotte dame aan het einde van een lange studie. Het blijkt uit veel dingen dat het tijd wordt dat ik de bloemetjes eens buiten ga zetten en de gentleman uit mijn dromen ga ontmoeten. Ik kijk uit naar een goddelijke kennismaking op deze manier waar wij de klik meteen voelen. Als jij je aangesproken voelt kun jij gerust meer vertellen over jouw favoriete standje in bed. Heb jij wel ervaring met daten met een vreemde?
Nomnom (40)
Als een single moeder met een fulltime baan heb ik niet veel tijd om spannende contacten te zoeken. Romantisch en lief maar ook zeer heet zo wil ik mezelf wel omschrijven.
★★★★★
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★☆
Mamam (45)
Ik ben een single moeder altijd druk in de weer met de kinderen. Ik wil nu wel eens ontspannen met een lekkere kerel die ook weet hoe dat hij een vrouw moet verwennen.
★★★★★
KirstenEenzaam (47)
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een
★★★★★