Gratis vrouw Medespelergezocht (46) zoekt man

Gratis vrouw Medespelergezocht (46) uit Almere (Flevoland) zoekt man

  1. Naam: Medespelergezocht
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met Medespelergezocht
Een beetje dominant karakter heb ik wel maar daarnaast ben ik ook heel lief en behulpzaam. Al een tijdje zit ik zonder partner en hoop op korte termijn een leuke man te vinden die er voor me wil zijn.
PatriciaP (52)
Hallo, ik ben Patricia. Ik ben een trotse moeder en ik hou mij voornamelijk bezig met het huishouden. Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Deze manier om iemand te leren kennen sprak me enorm aan.
★★★★☆
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★☆
KirstenEenzaam (47)
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een
★★★★★
Renee (46)
Leuke sexy moeder wilt wel weer eens op date met een gezellige man. Het is voor mij al heel lang geleden dat ik dit gedaan heb dus ik vind het wel heel spannend. Na de scheiding mag het nu wel weer een keer
★★★★★