Lekkere meid modemeidx (23) zoekt knul

Lekkere meid modemeidx (23) uit Almere (Flevoland) zoekt knul

  1. Naam: modemeidx
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met modemeidx
Hallo leuke mannen! Ik ben een leuke meid die wel van de mode houd. Mijn lichaam maakt mij wel wat onzeker, maar dat weerhoud mij niet om opzoek te gaan naar "de prins" op het witte paard. Ik zoek een leuke man, die met mij lief en leed wilt delen. Wil jij alles met mij delen? Dan hoor ik je snel! Liefs van mij.
Xioxioxioi (40)
Hoi Ik ben een alleenstaande moeder die vaak weekenden alleen is als mijn kinderen bij m’n man zijn. Ik kan dan wel wat gezelschap gebruiken. Ben jij een man die wel een dagje met me door wilt brengen
★★★★☆
Magda (49)
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes
★★★★☆
Anoushka (45)
Naar jou ben ik op zoek! (hoop ik althans) Ik zal iets over mezelf vertellen, ik heet Anoushka, ik woon in groningen, ben gescheiden en ben nu een alleenstaande moeder en al veel te lang alleen!!
★★★★☆
AnnaDonna (42)
Ben een alleenstaande moeder die het goed voor elkaar heeft. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap naar pretparken, concerten en ik doe ook graag een terrasje. Zoek een leuke date.
★★★★★