Hete meid Ijskavrijheid (28) contacteren

Hete meid Ijskavrijheid (28) uit De Wolden (Drenthe) contacteren

  1. Naam: Ijskavrijheid
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: De Wolden
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Ijskavrijheid
Ik wil je hier niet vertellen waarom ik een andere man zoek, doe dat liever als we elkaar face tot face zien. Wat ik zoek is een tedere man die single is of een eind wil maken aan de relatie die hij heeft.
Jhanna (47)
He jij daar, ja jij, die dit nu leest. Nieuwsgierig naar mij? Ik ben Johanna uit Oss. Ik werk op een advocatenkantoor. Ik ben single, moeder van een dochter en vind dat ik al veel te lang alleen ben.
★★★★☆
Symille (67)
Al een tijdje gebeuren er nare dingen in mijn leven, mijn moeder in het ziekenhuis, mijn dochter in scheiding en ga zo maar door. Ik ben inmiddels enkele jaren alleenstaand en zou het heel tof vinden
★★★★☆
AnneliesBrown (52)
Kinderen heb ik helaas niet, moeder natuur was mij niet gunstig gezind. Mijn ex heeft mij daarom verlaten, hij kon een leven zonder kinderen niet aan. Wil je mij hebben, dan zal je het moeten accepteren
★★★★☆
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★★