Gratis milf Luzia (30) daten

Gratis milf Luzia (30) uit Venlo (Limburg) daten

  1. Naam: Luzia
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Plaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Luzia
Zoek een man voor fijne seks. Ik hou niet van het extreme, ben meer het type van romantiek en tederheid. Knuffelen doe ik heel graag, dus als jij een knuffelbeer bent is dat mooi meegenomen. Verder dan tedere seks wat best wel wat heftig mag oplopen, maar zoals ik zei, ik doe niets extreems. Graag met respect van beide kanten, dan komt het helemaal goed.
Suhany (46)
Misschien niet moeders mooiste maar dat hoeft voor mij ook niet. Zolang ik tevreden ben met mijn evenbeeld dat is toch het belangrijkste.
★★★★☆
Claudia (51)
ik ben een vriendelijke vrouw die houd van lachen, betrouwbaar, recht door zee, ik ben moeder van drie, een is allang uit huis ik woont met mij twee dochters. ik ben geen bar type ik rook wel. ik hou
★★★★★
Zuipschuit (53)
Ik ben een werkende moeder van 2 kids en zou het leuk vinden om in contact te komen met een man die goed in het leven staat en diegene als het klikt rustig aan beter te leren kennen.
★★★★★
NellieVdb (75)
Wat zal ik hier neerpennen? Gewoon de waarheid. Ik ben Nellie, ik ben een oudere dame. Ik volg avondschool om zo meer bekend te raken met computers en ondertussen kan ik ze al heel goed gebruiken.
★★★★☆