Lieve meid Maraliek (27) wil jongen

Lieve meid Maraliek (27) uit Almere (Flevoland) wil jongen

  1. Naam: Maraliek
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Maraliek
Ik mag graag leuke dingen doen in mijn vrije tijd. Naast mijn drukke baan als office manager ben ik een echt familiemens. Met jou wil ik spannende tijden beleven en een keertje goed uit mijn comfortzone gaan.
PatriciaP (52)
Hallo, ik ben Patricia. Ik ben een trotse moeder en ik hou mij voornamelijk bezig met het huishouden. Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Deze manier om iemand te leren kennen sprak me enorm aan.
★★★★☆
Hotterthan (51)
Het is voor mij ontzettend belangrijk om er goed uit te blijven zien en om lekker fit te blijven. Dat niet alleen want ik heb ook een heel lief karakter en dat is natuurlijk nog belangrijker. Even in
★★★★★
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★☆
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★★