Lekkere meid Ireenekepub (27) zoekt knul

Lekkere meid Ireenekepub (27) uit Zoeterwoude (Zuid-Holland) zoekt knul

  1. Naam: Ireenekepub
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Plaats: Zoeterwoude
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Ireenekepub
Ik mag graag met positieve mensen omgaan die voor een grapje in zijn. Ik ben een zelfstandige vrouw en mijn werk in de zorg doe ik met veel toewijding. Ik mis een man die houd van lekker gek doen en erop uit wil gaan. Ben jij zo iemand laat mij dan niet wachten.
NellieVdb (75)
Wat zal ik hier neerpennen? Gewoon de waarheid. Ik ben Nellie, ik ben een oudere dame. Ik volg avondschool om zo meer bekend te raken met computers en ondertussen kan ik ze al heel goed gebruiken.
★★★★★
EenzameLiesbeth (68)
Heel eenzaam kan ik mij voelen, mijn enige familie die ik nog heb is mijn zus. Helaas woont zij down under, zie haar wel met beeldbellen, maar dat is anders dan elkaar in de ogen te kijken. Kinderen
★★★★★
Rosalienda (46)
Wetende dat het voor mij moeilijk zou worden want ik ben natuurlijk niet moeders mooiste. Maar er wordt ook altijd gezegd op ieder potje past een dekseltje. Dus dekseltje waar ben je?
★★★★☆
Court (67)
Mijn hele leven lang is al tegen me gezegd dat ik niet moeders mooiste ben. Dus als jij dat ook tegen me gaat zeggen, sla me dan maar over. Want daar heb ik dus geen behoefte aan. Ik heb behoefte aan een
★★★★☆