Wulpse cougar Tesje (38) zoekt man

Wulpse cougar Tesje (38) uit Amersfoort (Utrecht) zoekt man

  1. Naam: Tesje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Tesje
Wie lijkt het leuk en gezellig om samen een avondje uit te gaan, wat te eten en te drinken en dan samen ontdekken of er meer in zit dan alleen vriendschap? Ik ben een beetje ondeugend en vriendelijk gestoord, maar dat is toch alleen maar gezellig?
Nomnom (40)
Als een single moeder met een fulltime baan heb ik niet veel tijd om spannende contacten te zoeken. Romantisch en lief maar ook zeer heet zo wil ik mezelf wel omschrijven.
★★★★★
Court (67)
Mijn hele leven lang is al tegen me gezegd dat ik niet moeders mooiste ben. Dus als jij dat ook tegen me gaat zeggen, sla me dan maar over. Want daar heb ik dus geen behoefte aan. Ik heb behoefte aan een
★★★★☆
Verveel_mij (45)
Mijn man is agent en dus druk. Ik ben huis moeder en verveel me vaak. Mijn man heeft er mee ingestemd dat ik contact leg met andere om zo mijn verveling tegen te gaan. Heb jij zin in een verzetje? Dan kunnen
★★★★☆
Comeonn (46)
Getrouwd, moeder van 2 kids en amper tijd voor mezelf om te ontspannen. Man is vaak weg, ik sta er vooral alleen voor. Zoek daarom een vluggertje met een man die net zo ondeugend is als ik.
★★★★☆