Lieve oma Yukaani (57) zoekt man

Lieve oma Yukaani (57) uit Midden-Groningen (Groningen) zoekt man

  1. Naam: Yukaani
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Plaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Yukaani
Reisprogramma's vind ik erg interessant en zou graag presentatrice van een dergelijk programma willen zijn. Heelrijk om landen te bezoeken en culturen te leren kennen. Zou fijn zijn om een man te vinden die ook daar zijn interesse in heeft en veel reizen heeft gemaakt.
Rosalienda (46)
Wetende dat het voor mij moeilijk zou worden want ik ben natuurlijk niet moeders mooiste. Maar er wordt ook altijd gezegd op ieder potje past een dekseltje. Dus dekseltje waar ben je?
★★★★☆
swja (54)
bij mij geen mooi verhaaltje maar gewoon de waarheid zoals het is. ik ben een getrouwde moeder maar het niet spannend meer heeft en daarom een sexcontact buiten de deur zoekt. wel discreet graag
★★★★★
PatriciaP (52)
Hallo, ik ben Patricia. Ik ben een trotse moeder en ik hou mij voornamelijk bezig met het huishouden. Ik ben niet zo sociaal aangelegd. Deze manier om iemand te leren kennen sprak me enorm aan.
★★★★☆
Hoture (65)
Als ik heel eerlijk mag zijn, mijn vriend wil met mij geen seks meer omdat ik mollig ben. Ik ben wel altijd geil en kan hem voldoening geven. Ik heb hem dan ook betrapt dat hij vreemd gaat. Waarom moet
★★★★★