Lieve tiener Gerlindey (21) daten

Lieve tiener Gerlindey (21) uit s-Hertogenbosch (Noord-Brabant) daten

  1. Naam: Gerlindey
  2. Leeftijd: 21 Jaar
  3. Plaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Gerlindey
Wil echt graag leuke dingen doen maar ik ben ook een beetje verlegen. Mede daardoor is het ook niet fijn om dingen alleen te doen. Ik vind het dus een gewaagde zet van mij zelf dat ik hier ben en ik hoop dan te matchen met iemand die mijn verlegen kantje misschien schattig vind.
Hotterthan (51)
Het is voor mij ontzettend belangrijk om er goed uit te blijven zien en om lekker fit te blijven. Dat niet alleen want ik heb ook een heel lief karakter en dat is natuurlijk nog belangrijker. Even in
★★★★☆
Zuipschuit (53)
Ik ben een werkende moeder van 2 kids en zou het leuk vinden om in contact te komen met een man die goed in het leven staat en diegene als het klikt rustig aan beter te leren kennen.
★★★★★
Renee (46)
Leuke sexy moeder wilt wel weer eens op date met een gezellige man. Het is voor mij al heel lang geleden dat ik dit gedaan heb dus ik vind het wel heel spannend. Na de scheiding mag het nu wel weer een keer
★★★★★
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★☆