Lieve dame Mission_Possible (49) verwennen

Lieve dame Mission_Possible (49) uit Den Haag (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: Mission_Possible
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Plaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Mission_Possible
Ik heb een missie, en die missie houdt in dat ik een man vind die het in zich heeft om uren lang achter elkaar plezier te kunnen maken. Ik ben getrouwd maar mijn man is met de noorderzon vertrokken en heeft al meer dan 4 maanden niks meer van zich laten horen. Nu kan ik thuis gaan zitten huilen en zwelgen in zelfmedelijden. Maar dat ben ik natuurlijk niet van plan. Dus kom maar op met de leuke mannen hier!
Mirandabol (50)
Ben een gehuwde vrouw met veel honger zal ik maar zeggen. Ik hou van massages en van intiem geschoren mannen. Wel vraag ik discretie dus als je je kunt vinden in mijn wensen dan ben ik hier.
★★★★☆
Aimey (48)
Heerlijke mannen gezocht die wel zin hebben in een goede massage van mij, jij mag mij natuurlijk ook masseren;-) Gewoon geen gekke dingen, vooral genieten van elkaar en er een top tijd van maken.
★★★★☆
Zuurtje (52)
Een zacht muziekje, wij beide naakt en een flesje olie. Onze lichamen die heerlijk over elkaar heen wrijven en zo masseren daar kijk ik wel naar uit. Zullen we dan eens een date plannen om te kijken
★★★★★
Abellered (47)
Hoop hier een man te vinden om samen leuke tijden mee te beleven. Steekwoorden zijn gezelligheid, plezier en niets moet alles mag. Kan ook erg genieten van een lekkere massage.
★★★★☆