Mooie milf Belladonnatje (29) contacteren

Mooie milf Belladonnatje (29) uit Kampen (Overijssel) contacteren

  1. Naam: Belladonnatje
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Plaats: Kampen
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Belladonnatje
Ik ,zoek fijn gezelschap, iemand waar ik mee kan lachen en veel leuke dingen mee kan ondernemen. Het lijkt me erg leuk elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Als je wat anders leuks weet, ik sta open voor suggesties.
Suzannexx (50)
Lief, romantisch, sexy een soms een beetje gek zijn wel de steekwoorden die bij mij passen. Ik hou ook van erotische massages zowel geven als nemen. Spreekt jou dit aan dan hoor ik graag iets van jou.
★★★★☆
Geilvrouwtje (39)
Ik ben gek op massages geven en zoek mannen die dit ook wel zouden willen. Ik geef je een totale lichaamsmassage met een erotisch hoogtepunt en ja daar wil ik dan ook wel wat voor terug. Je maakt mij
★★★★☆
Yainora (51)
Denk er over na om een cursus massage te gaan nemen, maar zoiets moet je eigenlijk met zijn tweetjes doen. En ik mis dan iemand aangezien mijn partner dit niet ziet zitten.
★★★★☆
Bibird (49)
Ik hou van zon, zee en feesten maar waar ik het meeste van kan genieten is wel van een lekkere massage geven, het liefste zo een dat ik met de olie op onze lichamen langs elkaar heen kunnen glijden. En
★★★★☆