Sexy oma Maya67 (67) wil man

Sexy oma Maya67 (67) uit Loon op Zand (Noord-Brabant) wil man

  1. Naam: Maya67
  2. Leeftijd: 67 Jaar
  3. Plaats: Loon op Zand
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met Maya67
Niemand gelooft dat ik al gepensioneerd ben, ik vind het geweldig dat ik er jonger uitzie. Het enige wat ik wel jammer vind is dat dit voor mij geen vruchten afwerpt, ik kan geen vriend vinden. De meeste mannen denken, die is zo knap, die wilt mij niet, dat terwijl ik juist iemand ben die niet naar uiterlijk kijk, voor mij gaat het om het plaatje in zijn geheel.
Yainora (51)
Denk er over na om een cursus massage te gaan nemen, maar zoiets moet je eigenlijk met zijn tweetjes doen. En ik mis dan iemand aangezien mijn partner dit niet ziet zitten.
★★★★★
DummyJoke (44)
Een warm mannenlichaam tegen me aan is waar ik naar uitkijk. Ik wil je handen over mijn lichaam voelen glijden en dat ze mijn gevoelige plekjes een heerlijke massage geven.
★★★★☆
Seastar (59)
Ik hou van romantiek, lekker zoenen en erotische massage, vind jij deze dingen ook fijn, neem dan contact met mij op dan kunnen we het samen eens bespreken en kijken of we eens iets af kunnen spreken
★★★★☆
Aasiyaa (57)
Een massage is echt waar ik van hou eigenlijk. En vooral eentje met een happy end, maar ik geef het ook graag. En dan heb ik het niet alleen maar over de massage hihi.
★★★★★