Mooie cougar ZwaantjeC (36) zoekt knul

Mooie cougar ZwaantjeC (36) uit Brunssum (Limburg) zoekt knul

  1. Naam: ZwaantjeC
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Brunssum
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met ZwaantjeC
Af en toe heb ik er spijt van dat ik met mijn vriend een relaxte ben begonnen, nou ja relatie, we hebben iets met elkaar en daar is veel mee gezegd. Ik wil graag een man leren kennen die me meer kan geven dan mijn vriend doet.
Reinah (64)
Een groen blaadje lust ik nog wel hoor! Ik maak me geen illusies, ik weet best dat die jongemannen heel want anders zoeken dan ik, dus als je ouder bent mag je ook reageren, zo kieskeurig ben ik niet
★★★★★
Spicyup (48)
Een optimist die van varen houdt, ziet wel in dat het leven wat ze leeft wel een beetje meer spicy kan gebruiken. Ik ben single en werk al jaren voor dezelfde baas, vrienden zijn ook al jaren hetzelfde
★★★★★
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★★
Misty (57)
Ik, Melanie zoek een spannende jongeman om intiem mee te zijn, het is altijd al een fantasie van me geweest het is met een jongere man te doen.. Wie weet vind ik die hier wel.
★★★★★