Eenzame oma Nietmonogaam (58) zoekt knul

Eenzame oma Nietmonogaam (58) uit Lopik (Utrecht) zoekt knul

  1. Naam: Nietmonogaam
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Plaats: Lopik
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Nietmonogaam
Ben ik nu verplicht om als gehuwde vrouw monogaam te zijn? Nee zeg ik, want dat past echt niet in mijn manier van denken. Ik ben iemand die zich graag onderscheid en dat is ook met de seks en trouw zijn in een relatie. Seks is genieten voor mij en dat kan met mijn man zijn, maar dat kan ook met een andere man zijn. Zoek je spanning dan ben je bij mij echt aan het goede adres.
Retie (43)
Best wel een grote levensgenieter en heel veel op stap en reisjes maken. Eens ik daar ben dan slaat de eenzaamheid soms wel toe. Samen een reisje maken is toch veel leuker.
★★★★☆
Secottie (43)
Ik ben hier om te kijken of er nog mannen geïnteresseerd zijn in een mollige, roodharige vrouw als ik die een heel zorgzaam karakter heeft en veel eenzame avonden doorbrengt.
★★★★☆
Diaza (45)
Ik ben een hardwerkende vrouw met veel inlevingsvermogen. Ik werk in het ziekenhuis en voel me al een tijdje eenzaam. Inmiddels ben ik drie jaar single en kijk verwachtingsvol uit naar de man die
★★★★★
Moppieo (48)
Best wel eenzame dame die op zoek is. Ik heb een relatie maar mijn vriend vind zijn vrienden belangrijker dan mij. Ik kan er toch niet als enige vrouw gaan bij zitten dus dacht ik om hier maar op zoek
★★★★☆