Rijpe oma Cleovanne (68) daten

Rijpe oma Cleovanne (68) uit Eemsdelta (Groningen) daten

  1. Naam: Cleovanne
  2. Leeftijd: 68 Jaar
  3. Plaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Cleovanne
Ik wil heel graag een man leren kennen waarmee het wel klikt als het om mijn hobby's gaat. Het museum of het theater bezoek ik graag maar altijd alleen, ik zou het heel fijn vinden als een leuke man me gezelschap wil houden tijdens een dergelijk uitje.
Unisca (62)
Met mijn werk kom ik op heel veel plaatsen op de wereld en ik geniet daar nog steeds van. Maar als ik weer thuis kom en helemaal alleen ben valt de eenzaamheid mij behoorlijk zwaar.
★★★★★
Verkoopsterzoektwerk (62)
Op mijn leeftijd ben je vaak eenzaam zeker als je werkgever net beslist heeft de zaak te stoppen. Ik ben dan heel vaak overdag alleen. Misschien is er een man die in hetzelfde schuitje zit! Heb jij
★★★★☆
Lovely_Miranda (48)
Ik wil heel graag wat extra warmte, maar ook een vast maatje waar ik bij terecht kan als mijn man weer eens voor 3 weken weg is. Mijn man is vaak weg voor zijn werk, dat kan erg eenzaam zijn voor mij.
★★★★★
Plakplaat (47)
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven
★★★★★