Mooie meid Isara (23) zoekt knul

Mooie meid Isara (23) uit Leeuwarden (Friesland) zoekt knul

  1. Naam: Isara
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Plaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Isara
Het is altijd hetzelfde hier. Me mooi maken, dan gaan stappen en stomdronken met iemand mee naar huis gaan. En het valt bijna altijd tegen. Dus ik ga het nu anders doen. Ik ga een afspraak met jou maken, me mooi maken en dan kom ik naar je toe. Het gaat niet tegenvallen toch?
Moraime (51)
Door mijn werk reis ik regelmatig over de wereld heen. Is natuurlijk altijd leuk maar ook regelmatig wel eenzaam. Een reis maatje zou ik erg op prijs stellen.
★★★★★
Heggie (47)
Hoewel ik getrouwd ben heb ik graag veel vrienden want die heeft mijn man ook. Hij gaat er ook geregeld mee op stap en dan zit ik eenzaam alleen. Om die eenzaamheid te doorbreken heb ik mij hier aangemeld.
★★★★☆
Ranieta (43)
Een beetje eenzaam is het wel geworden in mijn leven nu ik geen vriend meer heb. Ik voel me er wel goed bij maar de aandacht van een lieve man is wat ik toch wel heel erg mis.
★★★★☆
VrolijkeMiz (50)
Eenzaam en verwaarloosd, zo voel ik me. Aandacht van mijn vriend krijg ik amper en als ik een keer uitga is hij jaloers! Dit is niet wat ik wil en ben op zoek naar een man die me wel aandacht geeft en met
★★★★☆