Lekkere meid Ambertjex (25) zoekt knul

Lekkere meid Ambertjex (25) uit Kerkrade (Limburg) zoekt knul

  1. Naam: Ambertjex
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Plaats: Kerkrade
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Ambertjex
Je innerlijk interesseert me meer dan je uiterlijk, een lief karkater is voor mij het belangrijkste dat je moet hebben. Wil me gaan settelen maar wil dan eerst de man vinden waar ik al maanden van droom.
Heggie (47)
Hoewel ik getrouwd ben heb ik graag veel vrienden want die heeft mijn man ook. Hij gaat er ook geregeld mee op stap en dan zit ik eenzaam alleen. Om die eenzaamheid te doorbreken heb ik mij hier aangemeld.
★★★★☆
OngelukkigGetrouwd (67)
Misschien weet je wel wat ik bedoel, ik ben getrouwd, maar totaal niet gelukkig , maar scheiden is eigenlijk geen optie. Ik ben er zo klaar mee, mezelf eenzaam te voelen en overal alleen heen te gaan.
★★★★★
LoLous (52)
Een maatje voor de eenzame nachten is die ik zoek en eenzame nachten heb ik kan ik je verzekeren. Drie jaar lang leef ik als een gescheiden vrouw en heb in die tijd niet omgekeken naar mannen, nu is de
★★★★★
Miesje (73)
Ik heb altijd gedacht dat ik alleen zou blijven en misschien is dat ook wel zo, als er nu niemand reageert, haha. Maar zonde gekheid, ik begin me toch een beetje eenzaam te voelen, het zal de leeftijd
★★★★★