Rijpe meid Krralli (27) zoekt knul

Rijpe meid Krralli (27) uit Brummen (Gelderland) zoekt knul

  1. Naam: Krralli
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Plaats: Brummen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Krralli
Daar sta je dan, zoekend naar een speld in een hooiberg. Althans, in het dagelijks leven vind ik geen eerlijke, lieve, humorvolle en ondeugende man. Dus dan moet ik hier op zoek. Ik hou niet van saai maar hoef ook weer niet iemand die geen seconde rust neemt. Ik zoek iemand met ambitie maar evengoed ook iemand die heerlijk stout kan zijn met momenten. Is dat echt teveel gevraagd?
Lorelien (39)
Soms krijg ik het gevoel dat mijn vriend mij niet meer leuk vind ook al is hij heel lief tegen mij. Wij zijn niet veel samen en dan heb ik toch wel van die eenzame momenten. Dit is ook omdat onze interesses
★★★★★
DDDDoortje (54)
Zelfs als je samenwoont kan je je eenzaam voelen, ik spreek uit ervaring! Ik weet wat ik wil, nu nog iemand die zich daaraan durft over te geven?
★★★★★
Plakplaat (47)
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven
★★★★★
Rielonne (52)
Ik zoek een man met karakter, iemand die zijn mannetje staat en weet wat hij wil. Het zou fijn zijn als je mij wilt als je partner want al veel te lang ben ik eenzaam en alleen.
★★★★★