Wulpse oma Lide (60) wil man

Wulpse oma Lide (60) uit Beekdaelen (Limburg) wil man

  1. Naam: Lide
  2. Leeftijd: 60 Jaar
  3. Plaats: Beekdaelen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met Lide
Een beetje geluk, dat zoek ik. Ik heb het best rot gehad, de afgelopen tijd. Of zeg maar liever, de afgelopen jaren. Mijn halve leven eigenlijk wel. Ik vertel je echt wel wat ik allemaal heb meegemaakt, maar ik zet dat liever net zo openbaar neer. Maar als je mij wel ziet zitten, stuur me dan een berichtje wanneer we elkaar kunnen ontmoeten. Dan vertel ik je alles.
OnleyTheLonely (71)
Mijn kinderen zijn allemaal de deur uit. Mijn man is meer in het buitenland, dan dat hij thuis is. Ik voel mij eenzaam en wil lieve, leuke en gezellige mensen om mij heen. Hou jij ook van muziek, dans
★★★★★
Bonny (57)
Geniet best wel van mijn single leven maar soms voel ik mij best wel een beetje eenzaam. Wil jij die eenzaamheid samen met mij opvullen?
★★★★☆
Grisella (48)
Ik ben een echte levensgenieter. Ik hou helemaal niet van alleen thuis te zitten en zoek hier een maatje om de lege eenzame momenten mee op te vullen.
★★★★★
Buni (43)
Het is niet altijd even leuk om alleen te zijn want dan voel ik mij toch ook wel eenzaam. Ik ben iemand die niet kan stilzitten en ga graag eens op stap of een reisje maken. Ook dat is weer niet leuk om alleen
★★★★☆