Eenzame meid Sillo (28) zoekt man

Eenzame meid Sillo (28) uit Haarlemmermeer (Noord-Holland) zoekt man

  1. Naam: Sillo
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Haarlemmermeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Sillo
Zware tijden sluit je niet zomaar af want ik ben nog geen jaar geleden mijn papa verloren door een slepende ziekte. Hij was altijd mijn steun en toeverlaat. Nu voel ik mij ook dikwijls alleen en denk ik voor mezelf dat ik ook eens aan een relatie mag denken.
LoLous (52)
Een maatje voor de eenzame nachten is die ik zoek en eenzame nachten heb ik kan ik je verzekeren. Drie jaar lang leef ik als een gescheiden vrouw en heb in die tijd niet omgekeken naar mannen, nu is de
★★★★☆
BarbAbs (62)
Hallo,Mijn naam is Barbara. Enkele relaties gehad. Nooit getrouwd geweest of verloofd en geen kinderwens. Zit ik daar mee? Niet echt. Ik hou van mijn vrijheid, maar ik heb een hekel aan eenzaamheid.
★★★★★
Blackmagic (68)
Wat betreft geld heb ik niks te klagen, toch mis ik iets en dat is een man voor de eenzame nachten. Iedereen heeft wel eens behoefte om lekkere dingen te beleven, dus misschien heb ik via deze weg wel
★★★★☆
Phosia (64)
Voel mij vaak erg eenzaam, vele mensen van mijn familie zijn er al niet meer en de kinderen hebben ook hun eigen leven. Is dat bij meer oudere zo of ben ik hier de enige in?
★★★★☆