Lekkere oma Patje1234 (56) wil jongen

Lekkere oma Patje1234 (56) uit Brussel (Brussel) wil jongen

  1. Naam: Patje1234
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Plaats: Brussel
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Patje1234
Na getrouwd te zijn geweest en nu een relatie op afstand ben ik redelijk gelukkig. Maar toch!! Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen, maar ik ben gek op zuigen en die behoefte wordt steeds sterker.
Heggie (47)
Hoewel ik getrouwd ben heb ik graag veel vrienden want die heeft mijn man ook. Hij gaat er ook geregeld mee op stap en dan zit ik eenzaam alleen. Om die eenzaamheid te doorbreken heb ik mij hier aangemeld.
★★★★☆
Michella_L (58)
Het is soms wel lekker hoor, na een lange dag in een stil huis thuis komen. Maar vaak is het ook erg eenzaam. In mijn eentje op de bank tv kijken is ook niet altijd alles. Ik hoop hier iemand te vinden die
★★★★★
OngelukkigGetrouwd (67)
Misschien weet je wel wat ik bedoel, ik ben getrouwd, maar totaal niet gelukkig , maar scheiden is eigenlijk geen optie. Ik ben er zo klaar mee, mezelf eenzaam te voelen en overal alleen heen te gaan.
★★★★★
EenzameLiesbeth (68)
Heel eenzaam kan ik mij voelen, mijn enige familie die ik nog heb is mijn zus. Helaas woont zij down under, zie haar wel met beeldbellen, maar dat is anders dan elkaar in de ogen te kijken. Kinderen
★★★★☆