Wulpse meid AngelxDevil (26) contacteren

Wulpse meid AngelxDevil (26) uit Groningen (Groningen) contacteren

  1. Naam: AngelxDevil
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Plaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met AngelxDevil
Wel apart dit maar ja, nooit geschoten is altijd mis. Ik heb geen tattoos of piercings maar, ik vind het niet erg wanneer jij deze wel hebt. Stiekem vind ik dat juist ook wel sexy. Ik hou van stappen, lekker losgaan. Kroegje, discotheek enz. Maar ik vind het ook gezellig om op de bank een filmpje te kijken saampjes.
Blackmagic (68)
Wat betreft geld heb ik niks te klagen, toch mis ik iets en dat is een man voor de eenzame nachten. Iedereen heeft wel eens behoefte om lekkere dingen te beleven, dus misschien heb ik via deze weg wel
★★★★☆
Umpy (39)
Wanneer ik thuis kom en mijn partner te druk is, voel ik me pas echt eenzaam. Een gewone 'hoi hoe was je dag?'' kan er niet meer van af. Zijn er mensen die in hetzelfde schuitje zitten?
★★★★★
Buitenshuiss (50)
Zit veel in het buitenland vanwege mijn werk, voel me behoorlijk vaak erg eenzaam en ben toch een vrouw die af en toe wat intimiteit en passie nodig heeft, ben ook maar een mens. Het lijkt me leuk iemand
★★★★★
Grisella (48)
Ik ben een echte levensgenieter. Ik hou helemaal niet van alleen thuis te zitten en zoek hier een maatje om de lege eenzame momenten mee op te vullen.
★★★★★