Hete dame DiscreetEnSexy (53) verwennen

Hete dame DiscreetEnSexy (53) uit Nissewaard (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: DiscreetEnSexy
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Plaats: Nissewaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met DiscreetEnSexy
Hallo mannen, ik ben op zoek naar een man voor discreet sekscontact, vooral discreet, want ik ben namelijk getrouwd. Mijn vriend zit veel en lang in het buitenland, waardoor ik heel wat op seksgebied te kort kom. Kan jij dat aanvullen?
Weesmzl (43)
Een ballgag in, een blinddoek voor en bondage, met die combinatie maak je me echt compleet gek. Blijven er nog twee gaatjes over die volgepompt kunnen worden, daar zijn ze tenslotte voor gemaakt
★★★★★
Knuffelster (45)
Ik heb mijn dildo al vaak gebruikt voor anaal maar heb nog nooit een echte pik in mijn sterretje gevoeld. Ik wil nu wel eens weten wat het verschil is en of het nog lekkerder is.
★★★★☆
Liek (42)
Als je dingen wil uitproberen, vind ik dat wel spannend. Een beetje gekker dan normaal mag bij mij hoor. Speeltjes ben ik niet vies van, je mag me fisten en ook anaal zeg ik geen nee tegen. Ik heb dat
★★★★☆
Anaallove (47)
Zoek jij hier ook alleen sex, geen lasten maar wel heel veel lusten? Dat is mooi want dat zoek ik ook. Ik ben vooral heel erg gek op anale sex en mijn kontje is al behoorlijk ingewijd. DP is ook geweldig!
★★★★☆